Als iemand vol vertrouwen in de richting van zijn dromen gaat
en het leven durft te leven dat hij zich heeft voorgesteld,
zal hij een succes hebben dat hij nooit had verwacht.”

Henry David Thoreau –

1 op 1 coaching – persoonlijke groei van binnenuit

  • Ben je zo druk met ‘van alles’ dat je moeite hebt met genieten?
  • Heb jij het gevoel dat je de regie over je leven kwijt bent?
  • Wil je meer uit je leven halen dan je nu doet?
Ik wil graag vrijblijvend kennismaken

Ontdek wie jij diep van binnen bent, wat er voor jou écht toe doet en wat jou een kick geeft. Waar gaat jouw vuurtje van branden? Mijn coaching is erop gericht om jouw potentiële kwaliteiten en talenten vrij te maken. Zodat jij zo goed mogelijk kunt presteren in wat voor jou zinvol is. Tijdens een aantal sessies van ongeveer 1,5 uur besteden we in alle rust en ruimte aandacht aan jouw persoonlijkheid, wat je graag wilt (en wat niet!) en welke patronen je in de weg staan om dat te bereiken. Steeds met aandacht voor hoofd en hart. We blikken terug op je verleden en kijken vooruit naar je toekomst, naar jouw wensen en verlangens. Je doorbreekt oude patronen die jou klem zetten en hervindt jouw innerlijke kracht. Hierdoor ben je beter in staat om keuzes te maken in het verlengde van wie je bent en wat belangrijk voor je is. Je ervaart meer evenwicht, energie en geluk!

Intake

Voordat we van start gaan met het coachtraject hebben we samen een intake. Zo kunnen we aftasten of er een goede klik is en wederzijds vertrouwen om het coachtraject aan te gaan. Ook stellen we jouw voorlopige coachvraag vast. We bepalen het aantal sessies, de aanpak en eventuele gedragsmethode DISC of TIFF.

De coachsessies

De sessies zijn intensief. Dat is niet zo vreemd. Je wordt immers geïnspireerd en uitgedaagd om goed over jezelf na te denken en concrete stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Ik begeleid jou door je bewust te maken van je gedrag, (belemmerende) overtuigingen, werkelijke behoeften en diepere emoties. Door te reflecteren, spiegelen, confronteren en inspireren. Vanuit het inzicht dat ontstaat, help ik je om de daadwerkelijke beweging te maken in de door jou gewenste richting.

Tussentijdse opdracht

Tussen de coachsessies door krijg je regelmatig een opdracht mee. Denk aan het schrijven van je eigen levensverhaal of het bespreken van je gedragsanalyse met een goede vriend. Deze opdrachten vergroten je zelfinzicht en versterken de impact van je coachtraject.
De perioden tussen de coachsessies kunnen variëren van 1 week tot 1 maand, afhankelijk van jouw behoefte en het proces.

Optioneel: Indien het een zakelijk coachtraject betreft, kan het zinvol zijn om na afloop nog een 3-gesprek met je leidinggevende te houden.

Het hoofd zoekt. Het hart vindt.

Na 1 op 1 coaching:

  • heb je weer de regie over je eigen leven
  • ervaar je een betere balans tussen werk en privé
  • is er meer rust in jezelf, zodat je volop kunt genieten van de mooie momenten
  • ben je gegroeid in je zelfvertrouwen
  • ben je beter in staat om keuzes te maken in het verlengde van je hoofd en hart
  • ervaar je meer energie, vitaliteit, geluk en plezier.

Inspirerende locatie

In alle rust volledige aandacht voor jou. Dat is wat ik bied. Voor de coachsessies is een inspirerende en sfeervolle locatie van belang. De exacte locatie vindt in overleg plaats. Dat kan eventueel ook jouw eigen vertrouwde omgeving* zijn of mijn sfeervolle tuinkamer in Etten-Leur. Het belangrijkste is dat de locatie bijdraagt aan een voor jou vertrouwd gevoel, zodat jij je het best kunt ontwikkelen. * mits op bereisbare afstand van Etten-Leur

Ik ben geïnteresseerd en wil meer weten!