“Persoonlijke groei van binnenuit”

Jolanda van Dorst –

Mijn begeleiding

De groeispiraal symboliseert mijn werk: ik coach om tot jouw kern te komen. Vanuit de gedachte dat alles wat je nodig hebt in jezelf zit. Door variatie in verschillende (bewustwordings)oefeningen en opdrachten, streef ik naar een evenwicht tussen verklaren & begrijpen versus voelen & ervaren. Wisselend maak ik gebruik van elementen uit ondermeer Cognitieve Therapie, Transactionele Analyse, Systemisch Werken, NLP, DISC, Drijfveren, Functional Fluency en TIFF. Steeds dat wat nodig is. Ik ben daarbij reflecterend, spiegelend, confronterend en inspirerend. Mijn werkwijze zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in wie je bent, wat je drijft en hoe je communiceert met anderen.

Afhankelijk van jouw vraag onderzoeken we middels de beproefde gedragsmethoden DISC of TIFF hoe jouw voorkeursneiging voor bepaald gedrag eruit ziet. Je krijgt hierdoor meer inzicht in hoe je overkomt op anderen en je leert op welke wijze je je gedrag en manier van communiceren effectief kunt inzetten.

Ik wil meer weten over DISC en Drijfveren
Ik wil meer weten over Functional Fluency en TIFF

Ik ben aangesloten bij de Ethische Code van Phoenix Opleidingen. Deze code geeft richting voor het ethisch handelen en ethische reflectie. Er is ook een klachtenprocedure in de code opgenomen. Voor meer informatie kijk op: https://www.phoenixopleidingen.nl. En ik sta ingeschreven in het CRKBO-register waardoor ik btw-vrij kan factureren aan onderwijsinstellingen.

Daarnaast ben ik gecertificeerd DISC-consultant (TTI Success Insights Benelux) en TIFF-provider (Functional Fluency Nederland).

CRKBO_Docent

Tiff-22-300x188